Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Vermogensbeheer door de experts van Wealtheon

De experts van Wealtheon nv helpen u met vermogensbeheer en indexbeleggen.

De extra zekerheid van Wealtheon nv: een team van experts

Het beheer van uw vermogen is niet iets dat u zomaar uitbesteedt. U verwacht voldoende kennis, ervaring en vertrouwen. Naast de jarenlange ervaring van Wealtheon, en het familie-bedrijfkarakter heeft Wealtheon nv een extra zekerheid, die de dienstverlening van Wealtheon nv uniek maakt: alle portfolio managers zijn betrokken bij de research. 

Dit geeft u de zekerheid dat:

  • Uw aanspreekpunt bij Wealtheon over de nodige kennis beschikt;
  • Hij/zij betrokken is bij het uitstippelen van de Wealtheonstrategie;
  • Iedereen hetzelfde doel nastreeft: het beste resultaat voor u en uw portefeuille bereiken.

Deze elementen vormen de basis voor een langdurige vertrouwensrelatie met Wealtheon nv en haar team. U wordt begeleid door een (senior) portfolio manager én een directielid, waarmee u persoonlijk contact hebt. Zo weet u zeker dat u en uw portefeuille continu aandacht krijgen.

Expertise: analyseren, anticiperen en reageren

Dankzij de combinatie van deze vaardigheden kan ons team van vermogensbeheerders daadwerkelijk een verschil voor uw portefeuille maken. 

Het Wealtheon-team bestaat uit gedreven experts die een ruime ervaring hebben in de financiële wereld. Zoals eerder vermeld, zijn alle vermogensbeheerders persoonlijk betrokken bij de dagelijkse research en het realiseren van een solide strategie. Ook zijn wij bereid om adequaat beslissingen te nemen, wanneer de marktomstandigheden dit verlangen, om het beleggingsresultaat te optimaliseren. 

Vergunningen & registraties

Wealtheon werkt vanuit drie locaties: Brussel/België, Eindhoven/Nederland en Gèneve/Zwitserland en kan verder vermogensbeheerdiensten aanbieden in Frankrijk en Luxemburg.