Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Wealtheon krijgt toelating van AMF

11 december 2014, Wealtheon

Wealtheon Asset Management is nu door de Autorité des Marchés Financiers (AMF) erkend als aanbieder van vermogensbeheer in Frankrijk dankzij zijn Europees paspoort. De Wealtheon Group, actief op het vlak van vermogensbeheer in België, Luxemburg, Nederland en Zwitserland, zal voortaan ook in Frankrijk zijn diensten kunnen aanbieden.

De Wealtheon Groep is een familieonderneming gericht op vermogensbeheer. Via Wealtheon worden de portefeuilles van de aandeelhouders van de groep rechtstreeks belegd in aandelen, obligaties en indexfondsen. Sinds 2008 is deze strategie eveneens toegankelijk voor derden. Momenteel beheert Wealtheon ongeveer 500 miljoen euro voor 140 Europese families. Wealtheon is geen bank: het beleggingsbeleid is volkomen transparant, flexibel en gevrijwaard van elk mogelijk belangenconflict.

Victor Zwart, CEO van Wealtheon, verklaarde: “De verkrijging van deze vergunning is een belangrijke stap voor Wealtheon. Het zal ons de mogelijkheid bieden om onze ontwikkeling in Europa en op internationaal vlak verder te versterken”.


Over Wealtheon


  terug

Meer uit deze categorie