Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Victor Zwart

Functie
Victor Zwart is lid van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder (CEO) van Wealtheon nv. In deze capaciteit is Victor Zwart verantwoordelijk voor de operationele activiteiten.

Curriculum
Van 1996 tot 1999 was mr Victor S. Zwart actief als portfolio manager Private Clients bij de GIM Groep (General Investment Management) in Eindhoven. Na de acquisitie van de GIM Groep door een Nederlands-Engelse private bank werd hij door de bank gevraagd om vermogens voor internationale cliënten te beheren binnen de afdeling International Private Banking in Nederland. Vanuit deze functie richtte hij zich met name op cliënten uit de regio’s Zwitserland, Zuid-Europa en het Caribische gebied.

Begin 2002 werd Victor Zwart benoemd tot managing director van het Zwitserse kantoor van de bankgroep. Hij vestigde zich aldaar en richtte zich voornamelijk op particuliere relaties met veelal internationaal gestructureerde vermogens. Nauwe samenwerking met diverse trustkantoren en fiscaal-juridische adviseurs behoorden hierbij tot de dagelijkse gang van zaken.

In 2007 richtte hij samen met zijn vader Peter S. Zwart Wealtheon nv op.

Victor Zwart studeerde af in fiscaal recht (1996, Universiteit van Leiden, Nederland).