Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Etienne van Dam

Functie
Etienne van Dam is als kantoordirecteur verantwoordelijk voor het Nederlandse kantoor van Wealtheon nv en tevens lid van Wealtheon’s executive committee.

Curriculum
Etienne van Dam (1969) heeft na een studie fiscale economie als belastingadviseur gewerkt bij KPMG Meijburg en EY. In 1999 maakte hij de overstap naar private banking bij Theodoor Gilissen Bankiers nv., waar hij aan de basis stond van vermogensplanning en -structurering en leiding gaf aan een team met specialisten. Vervolgens is hij in 2011 met enkele partners een beleggingsonderneming gestart die tevens als family-office fungeerde. Eind 2014 heeft hij zijn belang verkocht om in 2015 bij CapitalatWork in dienst te treden als directeur Wealth Planning bij de Nederlandse vestiging.

In februari 2019 heeft Etienne de overstap gemaakt naar Wealtheon nv, waar zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vermogensbeheer en financiële planning goed tot zijn recht komt. Door zijn ervaringen binnen de financiële wereld gelooft Etienne sterk in onafhankelijk vermogensbeheer waarbij de belangen van cliënt en beheerder gelijk zijn.