Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Senior Network & Systems Administrator Wealtheon nv

Functie

Binnen Wealtheon nv is Michaël actief als Senior Network & System Administrator in het kantoor in België. Hij is verantwoordelijk voor het IT-netwerk, de IT-beveiliging en de hardware van Wealtheon.

Curriculum

Michaël heeft 13 jaar ervaring in de IT-sector. Hij startte zijn carrière in 2001 bij Polaris-Computers, een Belgische leverancier van IT-hardware en -diensten. Hij was actief als netwerkbeheerder voor bedrijfsklanten van Polaris in de verzekeringssector en de financiële, medische, chemische en juridische sector. Michaël staat bekend voor zijn onberispelijke dienstverlening aan Wealtheon, waarvoor hij in 2008 verantwoordelijk werd bij Polaris.

Michaël kan bogen op sterke vaardigheden op het vlak van netwerkbeheer & beveiligings- en besturingssystemen & gebruikersondersteuning. In de loop der jaren bleef hij zijn kennis uitbreiden door met succes externe opleidingsprogramma’s te volgen zoals Microsoft Windows Small Business Server, EATON Power Advantage en Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNP). In september 2014 besliste Michael om aan de slag te gaan bij Wealtheon nv.