Rendement berekenen

Wat is het rendement op uw vermogen?

Bereken rendement

Kwartaalbericht

Ontvang de actuele beleggingsvisie

Schrijf in

Wealtheon & TEFAF 2016

In maart zal in het MECC Maastricht 's werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs TEFAF - The European Fine Art Fair - doorgaan. Naar jaarlijkse gewoonte zullen wij samen met een select gezelschap deze beurs bezoeken.

Wealtheon bezoekt The European Fine Art Fair Maastricht

Traditioneel geven wij tijdens de ontvangst een korte toelichting op het investeringsklimaat. Aansluitend attendeert de pr & marketing manager van de TEFAF u op de meest opmerkelijke objecten van de beurs. Na een eerste bezoek aan de TEFAF zijn onze gasten uitgenodigd voor een besloten lunch in de Wealtheon lounge waarbij ze na afloop de beurs op eigen gelegenheid weer kunnen bezoeken. Dit event is uitsluitend op uitnodiging toegankelijk.

TEFAF Maastricht vindt plaats van 11-20 maart in het MECC in Maastricht. www.tefaf.com

 

Geeft uw portefeuille u voldoende vertrouwen om van andere zaken te kunnen genieten?

Bij Wealtheon, onafhankelijke vermogensbeheerder, richten we ons op de bescherming en groei van uw vermogen. Dit doen we door de verschillende risico’s en mogelijkheden op de financiële markten voortdurend in kaart te brengen.

Wij zijn ervan overtuigd dat flexibel in doelmatig beleggen – en dus soms ook tijdelijk niet beleggen – van toegevoegde waarde is. Wealtheon gebruikt transparante en duidelijke risicoprofielen, zodat we direct de benodigde beslissingen voor onze cliënten kunnen nemen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en korte lijnen.

Wealtheon is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Zwitserland.